Karácsonyi hangulatok nálam

Először is mindenkinek boldog karácsonyt! Most, hogy gondolom mindenkinél lezajlott a legnagyobb hullám, jöjjön egy kis lakberendezés 🙂

Októberben volt nálam egy Kiskegyed karácsonyi fotózás, aminek ez lett az eredménye:

A cikkben szereplő képeket Jurassza Zsófia készítette, és nagyon szépek lettek! De én is fotóztam, hogyha már ilyen szépen kidekoráltam mindent, készüljön már kép a részletekről is! 😀

Az ablakokban a karácsonyi dekort a minimál koszorúk és  karácsonyi házacskák képviselik:

Az állatok szezontól függetlenül nagyon szépek:

Az előszobában egy csodaszép piros bogyós ággal dekoráltam:

Az ebédlő kapott egy karácsonyi terítéket, itt is csodaszép bogyós ágakat használtam. A terítékhez felhasználtam a meglévőt, szerintem jól összeállt, a kis cuki textilszalvétáim a kis porcelán szalvétagyűrűben szerintem nagyon tündériek a fenyőágacskákkal.

Az adventi koszorúm szintén minimál, egy szelet fa, rajta 4 gyertya és egy kis borostyán.

Ami szerintem nagyon jól néz ki, az az óriási koszorú a tükrön, amit faágakból hajlítottam, és az alsó részre drótokkal és ragasztópisztollyal rögzítettem az ágakat, tobozokat, bogyókat.

A hálóban a szokásos virágom helyére került egy száraz ág, néhány kis karácsonyi dísszel:

A komódra pedig került néhány ágacska:

Közben én a szülői fészekben töltöm a karácsonyt, egy nagyon csúnya karácsonyfával, amit  a kertből vágtunk öcsém életének kockáztatásával, és minden próbálkozásom ellenére sem sikerült belőle szép fát faragnom. De itt van mindenki, és a folyamatos karácsonyi stresszelés ellenére is nagyon kellemes a hangulat.

Remélem nektek is jól telnek az ünnepek, mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!