Új otthon projekt indul!

Felújítás előtt

Számomra is meglepő, de már öt és fél éve élek mostani lakásomban. Olyan két éve jutott olyan állapotba a lakás, hogy azóta már nagyobb változtatások nem történtek, szóval szépen lassan ‘kész’-nek nyilvánítottam a kecót. Ezzel párhuzamosan megszűnt az, ami miatt praktikus volt ott laknom- nevezetesen véget ért az egyetem, nekem pedig egyre jobban kezdett hiányozni a nyugalom és a zöld a belvárosi nyüzsgés után.

Így történt az, hogy most új projektbe vágom a fejszét:

Egy 48 négyzetméteres földszint lakásról beszélünk, egy 1932-es építésű Bauhaus társasházban, ami teljesen felújítandó állapotú. A tervekre vonatkozólag most legyen elég annyi, hogy két szoba lesz, illetve egy konyha-nappali, most beszéljenek helyettem a traumatikus képek!

Egyébként ha jobban szeretnétek követni a projekt aktualitásait, javasnom az instagram sztorijaim követését (@bergerinterior), ott ugyanis már a bontás kezdeteiről is elkezdtem videós tudósításaim (és a korábbi sztorik összegyűjtve is megtalálhatók a a kiemeltjeim között új otthon cimke alatt). Sajnos a realitás az, hogy blogírás nehezebben megy mint az instagramra posztolás.

Fürdő horrorfilmbe illő fürdő ivúkúttal és lábaskáddal:

 

Jövendő gardróbom:

Nagy szoba:

Csodaszép régi réz-fa fogantyúk:

Bejárat, kamra és a jelenlegi kettes számú szoba – sajnos minden kuka.

 

Minden szemszögből:

Azt szeretném, hogy az új ajtó is üveges legyen, hogy engedje be a fényt:

A fejemben nagyjából már összeállt, hogy mit szeretnék, de a pontos tervek, és az összetevők aránya még alakulóban. Remélehetően hamarosan beszámolok erről is, ha nem itt, akkor az instagramon biztosan 😀  Mivel teljeskörű felújításra van szükség, ezért karácsony előtt semmiképp nem számítok beköltözésre, dehát jó munkához idő kell, és a jelenlegi építőipari (v)iszonyok mellett a karácsonnyal lehet hogy optimista is voltam 😀

Drukkoljatok!